Aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk:
Nivita Makelaars

1. Met Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk betaal jij nooit te veel voor een huis

Aankoopmakelaar Nivita behoedt je voor een miskoop. Ik weet precies voor welke prijs andere vergelijkbare huizen in de omgeving zijn verkocht. Dit zijn dus niet de Funda vraagprijzen maar de daadwerkelijke koopprijs. Hierdoor kan ik snel een realistisch startbod bepalen voor jouw ideale huis. Maak daarom nu gebruik van mijn expertise. Als je als koper zelf een bod uitbrengt kun je nooit meer lager bieden. Dat is een gemiste kans.

2. De bezichtigingen doe jij samen met Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk

Ik ga met je mee om de woning bouwkundig te bekijken. De eerste bezichtiging is zelfs gratis. Ik let op zaken als scheuren, verzakking, kozijnen, staat van onderhoud enz.. Na de bezichtiging vertel ik je hoe de woning bouwkundig erbij staat.  Ik vertel je wat een realistische prijs is voor het huis gezien de bouwkundige staat. En welke haken en ogen er zijn.

3. Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk heeft 12 jaar ervaring in de makelaardij

Ik ken alle ins & outs van de lokale markt. Aankoopmakelaar Nivita doet dag in dag uit hetzelfde werk. Ik nodig jou uit voor een kopje koffie om mijn werkwijze aan jou te vertellen.

4. Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk is de specialist bij koop van een appartement

Aankoopmakelaar Nivita heeft in het verleden ook vastgoed/ appartementen beheerd. Door deze ervaring weet ik alles over vereniging van eigenaars (VvE’s). Tijdens de koop van een appartement licht ik de VvE stukken aan jou toe zoals de financiële begroting en de jaarrekening. Zo weet je direct of je eigenaar wordt van een goed lopende vereniging. Meer informatie over kopen van een appartement: Vereniging van eigenaren-appartement kopen.

5. Uitstekende klantbeoordelingen; dat heeft Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk

Je vindt het wellicht prettig te weten hoe kopers mij als aankoopmakelaar beoordelen.
Bekijk hier een filmpje van een koper: review aankoopmakelaar NivitaLees hier een aantal reviews van klanten: de klant spreekt! En je mag altijd ook zelf contact leggen met een klant hierover.

6. Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk is gecertificeerd makelaar

Aankoopmakelaar Nivita is lid van de branchevereniging voor makelaars. Zo weet je zeker dat jij een deskundige adviseur aan je zijde hebt.

7. Persoonlijke begeleiding door Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk

Ken je klant, dat is de motto van aankoopmakelaar Nivita. Kopen van een huis is voor jou een belangrijke keuze. Persoonlijk contact en advies staan voorop. Dit is ook de basis van onze samenwerking. Ik vind het belangrijk om jouw wensen uitgebreid door te nemen. Ik leg je ook uit hoe het aankoopproces eruit ziet. En wat de valkuilen zijn.

8. Plezierige communicatie is een pre voor Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk

Een plezierige communicatie is belangrijk voor een succesvolle aankoop. Ik houd je dagelijks op de hoogte van de stand van zaken via telefoon, whats app en email. Ik bel je direct terug na een onderhandeling zodat je nooit in spanning hoeft af te wachten. Dit wordt erg gewaardeerd door kopers.

9. Whats app 24 uur bereikbaarheid 

Nivita, aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk is 24 uur bereikbaar per whats app. Je ontvangt altijd een bericht van mij terug.

10. Aankooptarief Nivita Makelaars

Aankoopmakelaar Nivita verzorgt de gehele aankoopbegeleiding tot in de puntjes.

Ons tariefstructuur is opgebouwd uit een vast en variabel tarief afhankelijk van de prijsklasse waarin u wilt kopen. Een aankooptarief vanaf 2.250 euro + 10% van het onderhandelingsresultaat inclusief btw. Soms moet u meer  betalen dan de vraagprijs omdat de woning erg gewild is. In dat geval is er geen onderhandelingsresultaat en brengen wij niets in rekening. Geen ingewikkelde constructies.

Huizen zijn tegenwoordig heel snel verkocht. Hierdoor kun je niet altijd lang nadenken over de aankoop. Ik onderneem snel actie wanneer jouw ideale huis voorbij komt. Een glimlach op je gezicht en een goed gevoel over jouw nieuwe huis, daar doe ik het voor!  Als jij tevreden bent over de aankoop is mijn missie geslaagd!

Meer informatie over het precieze aankoopproces: Wat doet een aankoopmakelaar?

Meer informatie over: Nivita Makelaars

5% van de makelaarsnota doneert Aankoopmakelaar Nivita aan een goed doel. Dit goed doel mag jij zelf bepalen! Meer informatie hierover: Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Meer informatie over alle diensten van Nivita Makelaars: Home

 06 – 866 43027

whats app 24 uur bereikbaar 

 info@nivitamakelaars.nl

Via mijn schoonmoeder met Nivita in contact gekomen. Wij waren opzoek naar een aankoopmakelaar. Nivita verstaat haar vak goed. Is vriendelijk en zakelijk maar ook persoonlijk wat wij als erg prettig ervaren. Nivita stuurde regelmatig huizen die in de verkoop stonden door naar ons per mail en denkt ook aan al je wensen.
Nivita is goed te bereiken door te bellen, mailen en whatss app. Ze begeleid je goed in het hele proces om een huis te kopen tot de sleutel overdracht bij de notaris. 
5% van het bedrag wat je aan Nivita betaalt gaat naar een goed doel. Het goede doel mag je zelf bepalen. Kortom ben je opzoek naar een goede persoonlijke en vertrouwde makelaar dan raden wij Nivita zeker aan!!
Razend enthousiast met onze nieuwe split level woning!
0
Nivita in onderhandeling
0
Nivita naar open huis geweest met kopers
0
Sleuteloverdrachten door Nivita

MEER WETEN

Mail nu

Naam
Telefoonnummer E-mail adres
Deze site is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Voorwaarden en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk
Aankoopmakelaar Bodegraven-Reeuwijk
Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt

Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt