Wij hebben deze makelaar als aan- en verkoopmakelaar gehad. Zij maakt zelf een heel nauwkeurige waardebepaling, wat fijn is als het geen standaard huis is. Het was een goede samenwerking, iedere stap in de onderhandeling hebben wij daarbij afgestemd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Prijs voor de dienstverlening is heel goed en een donatie aan het goede doel maakt het af. Wij zijn zeer tevreden.
Verkoop huis, Michiel Hellegers & Yvette Vermaes
Nivita is een makelaar die je echt ontzorgt. Ze is deskundig, betrokken, en communiceert goed. Ze heeft ons op een prettige manier geholpen met het verkopen van onze woning. Dank zij haar deskundigheid werd de woning snel verkocht en voor een prijs waar we blij mee zijn. De volgende keer zullen we Nivita zeker weer vragen om ons te helpen.
Verkoop villa, Jos Buskermolen
De makelaar is duidelijk en professioneel. Ze reageert snel en legt duidelijk uit wat de bedoeling is. Ik beveel de makelaar van harte aan. Onze woning is binnen 1 maand verkocht dankzij haar. Qua kosten zit zij ook helemaal niet aan de hoge kant en wij hoefden vrij weinig te doen. Een echte aanrader!
Verkoop penthouse, Karuna Ramlal
Nivita heeft op een uitstekende wijze ons huis verkocht. Zeer kundig en professioneel met een persoonlijke benadering. Ik beveel haar van harte aan.
Verkoop vrijstaand huis, Arnout & Janine Druyvesteyn
Er worden goede en duidelijke afspraken gemaakt. Uitleg in de werkzaamheden is duidelijk en professioneel. Nivita Makelaars stijgt ver boven uit, in vergelijking met andere makelaars (uit eigen ervaring). De makelaar neemt ook de tijd voor de klant.
Verkoop appartement , Riaz Bakas
Woning snel verkocht. Goede communicatie. Goede begeleiding
Verkoop penthouse, Roy Chedi
Wij hebben een heel goede ervaring met Nivita makelaardij. De makelaar is deskundig en enthousiast, de samenwerking en communicatie verliepen erg prettig! Wij kunnen haar aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een makelaar.
Verkoop huis, Nap Le & Son Tran
Nivita is een deskundige pittige (positief bedoeld) dame en heeft ons, mijn vader en ik zéér deskundig geholpen met de verkoop van zijn appartement. Hele drukke open dag met véél belangstelling en waar een goed bod uitgekomen was. Nivita Makelaars is een aanrader.
Verkoop appartement , Charles & Carla Crown
Tijdens het eerste gesprek werd het stappenplannen duidelijk weergegeven en ook de verwachtigingen t.a.v. het verkooptraject. Gedurende uitvoering verkooptraject wordt voor en na elke stap, bijvoorbeeld organiseren open huis, duidelijk gecommuniceerd wat benodigd is en wat resultaat was. Door de deskundige aanpak en goede organisatie is mijn woning binnen zeer snel verkocht. Nivita makelaars heeft haar kernpunten zoals deskundigheid, oog voor details en prijsniveau waargemaakt.
Verkoop appartement , Zamor Abdoelkadir
Nivita verstaat haar vak als makelaar uitstekend. Heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeën van (in mijn) geval de verkoper. Komt afspraken na, is goed benaderbaar en houdt je als klant goed op de hoogte via email en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Geeft je het vertrouwen dat de verkoop van je huis in goede handen is.
Nivita heeft mijn woning boven verwachting super snel verkocht, tegen een prima prijs!
Ik zal haar aan iedereen aanbevelen.
Verkoop appartement , Zariena Guman
De makelaar is professioneel maar heel goed benaderbaar. Ze is eerlijk en open en staat voor wat ze verkoopt. Ze heeft kennis over het vak en weet waar ze over praat. In een tijd waar heel veel makelaars snel willen scoren heeft de makelaar ons eerlijk en goed voorgelicht.
Verkoop appartement , Danielle Bas & Luan Dinh
Nivita is goed op de hoogte van de actuele prijs die je voor je woning kunt vragen. Verder neemt ze alles uit handen, ze organiseert een open huis, doet de onderhandelingen met potentiële kopers, stelt het koopcontract op en neemt dat rustig met je door. Naar kopers toe is ze gewoon hartstikke eerlijk, er worden geen potentiële gebreken achtergehouden, zodat je niet achteraf problemen krijgt. Verder is ze proactief, kan je haar altijd bellen en is ze ook heel gemakkelijk en geruststellend in de omgang. Een verkoop levert best wel wat stress op, en ze weet alles wat jij niet weet. Tot slot heeft ze een ongewoon goed tarief, de prijs/kwaliteit bij Nivita vind je echt nergens anders. Het enige puntje van kritiek wat ik heb is dat de vragenlijst die je voor haar moet invullen nog wel wat geoptimaliseerd kan worden, bijvoorbeeld een handigere klikbare pdf om de vinkjes aan te kruisen, en er stonden wat dingen dubbel in. Maar door de vragenlijst weet ze wel alles van je huis.
Verkoop appartement, Emiel Bon

Kleinschalig & met persoonlijke begeleiding bij uw aan en verkoop!

Contact
Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt

Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt