Nivita heb ik als een prima aankoopmakelaar ervaren.
Een fijn en ontspannen contact, altijd bereikbaar en ter zake kundig. Een goede inschatting van de waarde van een huis, kijkt kritisch mee en heeft prima onderhandeld.
Ik zou haar zeker aan iedereen aanraden!
Aankoop vrijstaand huis, Elles Lotterman
Duidelijk en persoonlijk advies, veel kennis en een plezierige samenwerking! Eerste woning dus heel veel vragen en ik kreeg altijd een helder antwoord, van oriëntatie tot bieden. Persoonlijk, kundig en direct. Ik ben heel erg tevreden en raad Nivita Makelaars zeker aan!
Aankoop penthouse, Berend Tol
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe woning twijfelde ik of ik een aankoopmakelaar zou inhuren. Gezien de huidige woningmarkt toch maar besloten om dit te doen, wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan en Nivita heb gevonden. Door haar persoonlijke aanpak lijkt het alsof je met een heel goede vriendin aan het huis shoppen bent in plaats van ‘gewoon’ met de makelaar. Nivita heeft zo veel zaken uit handen genomen en heeft alles heel correct en professioneel afgehandeld. Bedankt Nivita, volgende keer weer!
Aankoop herenpand met dakterras, Serge Shang
In deze krappe huizenmarkt een begane grond woning met tuin aankopen lijkt een onmogelijk. Met Nivita aan onze kant leek het bijna makkelijk. We hebben zelfs onder de vraagprijs een huis gekocht in deze tijd! Tijdens het aankoopproces waren er korte lijntjes zoals bijvoorbeeld een app-groep en werden wij in alle e-mails ingekopieerd zodat wij precies wisten waar we aan toe waren. Zeer deskundig, professioneel en heeft goeie contacten met bouwkundigen en taxateurs. Wij raden Nivita zeker aan. Nivita nogmaals bedankt!
Aankoop twee-onder-een-kap, Rene Jour
Na een talloze pogingen zelf een appartement met dakterras aan te kopen hebben wij Nivita Makelaars ingeschakeld. Zij kent een no-nonsens aanpak, is uitstekend op de hoogte van de markt en een sterke onderhandelaar. Bovendien is zij plezierig in de omgang en is ze kritisch op de bouwkundige staat van het huis. Binnen een mum van tijd hadden wij onze droomhuis gevonden! Super bedankt!
Aankoop appartement met dakterras, Ananda & Johan
Vanwege de drukke woningmarkt besloten we een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Via onze buurt app kwamen we met Nivita in contact. Het eerste gesprek was goed en ontspannen. Vlak daarna hebben we zelf een aantal huizen bekeken op de openhuizendag en ons droomhuis gevonden. Nivita is met ons mee geweest voor een tweede bezichtiging, heeft de staat van onderhoud geïnspecteerd en wat kritische vragen gesteld over de kruipruimte en een vochtplek in de woning. Ook heeft ze (historische) verkoopprijzen van woningen in de buurt bekeken om ons een indicatie te geven wat het huis waard is, en daarna voor ons de onderhandelingen gedaan. Uiteindelijk hebben we de woning zelfs in deze lastige markt dankzij Nivita voor 3000,- onder de vraagprijs kunnen kopen, inclusief alle inboedel die ter overname was, terwijl wij hadden verwacht dat we zouden moeten overbieden. Ook heeft ze de hypotheekaanvraag goed in de gate gehouden en gezorgd dat wij druk op het proces bleven houden, omdat de tussenpersoon enorm langzaam was met de afhandeling. Ze is altijd bereikbaar via telefoon, Whatsapp en e-mail en neemt proactief contact met je op. Haar diensten zijn duidelijk beschreven en de prijs is heel goed. Ze geeft zelfs nog 5% van wat je haar betaald aan een goed doel wat je zelf mag kiezen Ondernemers die dit doen zijn zeldzaam, echt geweldig! Al met al zijn we heel blij dat we Nivita als onze makelaar gekozen hebben.
Aankoop eengezinswoning, Emiel & Surya
Wij waren al zelf 3 maanden opzoek naar een woning en we bleken er niks van te bakken ondanks we altijd boven de prijs boden. Ik kwam gelukkig bij Nivita Makelaars OG terecht via facebook en ik mag gelijk al aangeven dat wij onzettend blij zijn met Nivita als aankoopmakelaar. Nivita is duidelijk, vriendelijk, deskundig, zakelijk maar ook persoonlijk wat zeer belangrijk is tijdens het kopen van een woning. Tijdens onze eerste ontmoeting werd er een hoop informatie losgelaten waardoor ons proces ook duidelijker werd om een huis te kopen. Nivita is zeer realistisch en kritisch waardoor wij uiteindelijk een woning hebben gevonden dat bij ons past en perfect is! Nivita helpt je ook met het zoeken naar je perfecte woning door tijdens de bezichtigingen gelijk aan te geven of een woning het wel waard is en hoe het vervolgens opgepakt kan worden. Communicatie met Nivita zelf krijgt een dikke 10! Ze houdt ook goed contact met de verkoopmakelaar en begeleid je super fijn tijdens alle koopprocessen. Ik zou Nivita zeer zeker aanraden aan een ieder die opzoek is naar een woning of een woning wilt verkopen.
Aankoop appartement, Anish & Chandenie Ori
Wij hebben Nivita makelaars O.G. als zeer prettig ervaren. Nivita is vriendelijk, goede communicatie naar ons toe en de andere betrokkenen. Nivita kijkt erg kritisch naar de huizen die wij hebben bekeken en de stukken die erbij horen. Nivita heeft ons goed begeleid en ziet goed in wat een huis waard is. Echt super!
Aankoop appartement, Arjan & Danija Kroon
Als starters op de woningmarkt besloten we al snel om een aankoopmakelaar in te schakelen. Via google zijn we bij Nivita terecht gekomen. De persoonlijke aanpak die Nivita beschrijft op haar website sprak ons meteen aan. Het kennismakingsgesprek kon al snel ingepland worden. Het eerste gesprek verliep heel prettig en Nivita heeft ons goed en duidelijk uitgelegd hoe het proces van een huis kopen zou verlopen. Daarnaast is ze ook erg duidelijk in wat ze precies voor je kan betekenen. Nivita is buitengewoon kundig, vriendelijk en ze zorgt ervoor dat alles op tijd geregeld en uitgezocht is. Bovendien is ze heel erg goed bereikbaar per e-mail en telefoon (zowel bellen als whatsapp). Ze heeft ons gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Dankzij de hulp van Nivita hebben we een mooi & degelijk huis gekocht waar we nog jaren kunnen wonen. Mocht je op zoek zijn naar een goede (aankoop)makelaar dan kan ik Nivita Makelaars van harte aanbevelen!
Aankoop hoekwoning, Marnix & Marjolein Koster
Via mijn schoonmoeder met Nivita in contact gekomen. Wij waren opzoek naar een aankoopmakelaar. Nivita verstaat haar vak goed. Is vriendelijk en zakelijk maar ook persoonlijk wat wij als erg prettig ervaren. Nivita stuurde regelmatig huizen die in de verkoop stonden door naar ons per mail en denkt ook aan al je wensen.
Nivita is goed te bereiken door te bellen, mailen en whatss app. Ze begeleid je goed in het hele proces om een huis te kopen tot de sleutel overdracht bij de notaris. 
5% van het bedrag wat je aan Nivita betaalt gaat naar een goed doel. Het goede doel mag je zelf bepalen. Kortom ben je opzoek naar een goede persoonlijke en vertrouwde makelaar dan raden wij Nivita zeker aan!!
Razend enthousiast met onze nieuwe split level woning!
Aankoop splitlevel woning, Marloes en Quinten van Stigt
Goede service en follow-up bij de aankoop van ons huis! Er passeerden verschillende situaties de revu die door Nivita kundig werden gepareerd. Uiteindelijk zijn wij dolblij met dit huis en willen er lang in blijven wonen.
Verkoop villa, Maarten & Ilse van Zadelhoff
Nivita verstaat haar vak als makelaar uitstekend. Heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeen van (in mijn) geval de verkoper. Komt afspraken na, is goed benaderbaar en houdt je als klant goed op de hoogte via email en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Geeft je het vertrouwen dat de verkoop van je huis in goede handen is. Nivita heeft mijn woning boven verwachting super snel verkocht, tegen een prima prijs! Ik zal haar aan iedereen aanbevelen.
Verkoop appartement, Zariena Guman
Nivita verstaat haar vak als makelaar uitstekend. Heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeën van (in mijn) geval de verkoper. Komt afspraken na, is goed benaderbaar en houdt je als klant goed op de hoogte via email en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Geeft je het vertrouwen dat de verkoop van je huis in goede handen is.
Nivita heeft mijn woning boven verwachting super snel verkocht, tegen een prima prijs!
Ik zal haar aan iedereen aanbevelen.
Verkoop appartement , Zariena Guman
Nivita heeft op een uitstekende wijze ons huis verkocht. Zeer kundig en professioneel met een persoonlijke benadering. Ik beveel haar van harte aan.
Verkoop vrijstaand huis, Arnout Druyvesteyn
Als starters op de woningmarkt besloten we al snel om een aankoopmakelaar in te schakelen. Via google zijn we bij Nivita terecht gekomen. De persoonlijke aanpak die Nivita beschrijft op haar website sprak ons meteen aan. Het kennismakingsgesprek kon al snel ingepland worden. Het eerste gesprek verliep heel prettig en Nivita heeft ons goed en duidelijk uitgelegd hoe het proces van een huis kopen zou verlopen. Daarnaast is ze ook erg duidelijk in wat ze precies voor je kan betekenen. Nivita is buitengewoon kundig, vriendelijk en ze zorgt ervoor dat alles op tijd geregeld en uitgezocht is. Bovendien is ze heel erg goed bereikbaar per e-mail en telefoon (zowel bellen als whatsapp). Ze heeft ons gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Dankzij de hulp van Nivita hebben we een mooi & degelijk huis gekocht waar we nog jaren kunnen wonen.
Mocht je op zoek zijn naar een goede (aankoop)makelaar dan kan ik Nivita Makelaars van harte aanbevelen!
Aankoop hoekwoning, Marnix Koster & Marjolein de Groot
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe woning twijfelde ik of ik een aankoopmakelaar zou inhuren. Gezien de huidige woningmarkt toch maar besloten om dit te doen, wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan en Nivita heb gevonden. Door haar persoonlijke aanpak lijkt het alsof je met een heel goede vriendin aan het huis shoppen bent in plaats van ‘gewoon’ met de makelaar. Nivita heeft zo veel zaken uit handen genomen en heeft alles heel correct en professioneel afgehandeld. Bedankt Nivita, volgende keer weer!
Aankoop herenpand, Serge Shang
Goede service en follow-up bij de aankoop van ons huis op Curaçao! Er passeerden verschillende situaties de revue die door Nivita kundig werden gepareerd. Uiteindelijk zijn wij dolblij met dit huis en willen er lang in blijven wonen.
Aankoop vrijstaand villa met zwembad, Ilse van Zadelhoff-Pattinaja & Maarten van Zadelhoff
De heldere uitleg over haar dienstverlening gaf voor ons de doorslag om Nivita in te schakelen als aankoopmakelaar voor ons eerste koophuis. Nivita is professioneel en persoonlijk, denkt met je mee, is zeer goed bereikbaar en heeft veel zaken en zorgen uit handen genomen. Zij heeft ons zeer goed begeleid in het aankoopproces en wij kunnen haar ter harte aanbevelen.
Aankoop appartement, Lucas Brands & Okke Derksen

Kleinschalig & met persoonlijke begeleiding bij uw aan en verkoop!

Contact
Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt

Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt