Nivita Makelaars in Kerk en Zanen

Nivita Makelaars heeft uitstekende klantbeoordelingen

Wat zeggen klanten over Nivita Makelaars? Lees hier reviews van klanten: de klant spreekt! 

Wij komen onze afspraken wel na

Een duidelijke en plezierige communicatie is belangrijk voor een succesvolle verkoop.  In een uitgebreide kennismaking leggen we uit hoe het verkoopproces in elkaar steekt en gaan we na wat jij belangrijk vindt. We maken samen een zorgvuldige planning waarna de verkoop wordt opgestart.

Nadat de verkoop is opgestart wordt je van iedere stap op de hoogte gesteld. Volgens planning komt onze woningstylist(e) en fotograaf langs. Zodra het beeldmateriaal binnen is ontvang je hiervan een terugkoppeling. De advertentietekst wordt op jouw goedkeuring op de diverse sites zoals Funda en social media geplaatst. Je wordt op Funda aangemeld als eigenaar zodat je de statistieken kunt volgen. We plannen in overleg een exclusieve open huis dag in. Wij laten je meteen weten als er bezichtigingen zijn of potentiële kopers navraag hebben gedaan. Na het open huis of een bezichtiging ontvang je een terugkoppeling. Indien we in onderhandeling zijn word je dagelijks op de hoogte van de stand van zaken via telefoon, whats app en email. We bellen direct terug na een onderhandeling zodat je nooit in spanning hoeft af te wachten. Dit wordt zeer gewaardeerd door verkopers. Kortom we zijn nauw in gesprek met elkaar.

Korte lijnen en één aanspreekpunt

U bent rechtstreeks in contact (per email, telefoon en whats app) met de verkoopmakelaar van kennismaking tot en met sleuteloverdracht. Verkoop van je huis is een belangrijke stap in je leven. Afscheid nemen van een thuis is niet altijd even makkelijk. Bewust of onbewust komt hier emotie bij kijken. Een persoonlijke aanpak en begeleiding staan centraal bij Nivita Makelaars. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te kennen. Dit is de basis van onze samenwerking. De verkoopmakelaar is jouw aanspreekpunt, zodoende zijn de lijntjes kort en kan er zeer snel worden geschakeld.

Nivita Makelaars is gecertificeerd VBO Makelaar en heeft lokale marktkennis 

Nivita Makelaars is lid van de branchevereniging VBO die toeziet op scholing en vakbekwaamheid van de leden. Zo weet je zeker dat jij een deskundige adviseur aan je zijde hebt. Onze makelaars zijn al jaren actief in uw regio en kennen de markt zodoende door en door.

Nivita Makelaars is de beste makelaar volgens haar klanten

Je bent toch overtuigd? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking en een gratis waardebepaling.

Duidelijke tarief en dienstverlening

De verkooptarief is 1,21% van de koopsom met een minimum van 3.500 euro inclusief BTW en inclusief de kosten voor foto’s, videofilm, Funda plattegrond, professionele meetrapport conform NEN-2580, plaatsing op funda, website en social media kanalen zoals facebook, instagram, linkedin en twitter. Nivita Makelaars werkt samen met een Woningstyliste die wij u gratis aanbieden bij een woningwaarde boven de 350.000 euro. Dit resulteert in een sfeervolle uitstraling en optimale woningpresentatie voor op Funda, de website en social media.

Lees hier meer over onze dienstverlening bij verkoop van je huis: Wat doet Nivita Makelaars bij verkoop van je huis?

 06 – 866 43027

whats app 24 uur bereikbaar 

 info@nivitamakelaars.nl

Wij hebben Nivita als aan- en verkoopmakelaar gehad. Zij maakt zelf een heel nauwkeurige waardebepaling, wat fijn is als het geen standaard huis is. Het was een goede samenwerking, iedere stap in de onderhandeling hebben wij daarbij afgestemd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Prijs voor de dienstverlening is heel goed en een donatie aan het goede doel maakt het af. Wij zijn zeer tevreden. 
Michiel Hellegers & Yvette Vermaes
Contactformulier invullen
logo-nivita-makelaars
Nivita heeft op een uitstekende wijze ons huis verkocht. Zeer kundig en professioneel met een persoonlijke benadering. Ik beveel haar van harte aan.
Nivita verstaat haar vak als makelaar uitstekend. Heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeen van (in mijn) geval de verkoper. Komt afspraken na, is goed benaderbaar en houdt je als klant goed op de hoogte via email en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Geeft je het vertrouwen dat de verkoop van je huis in goede handen is.
Nivita heeft mijn woning boven verwachting super snel verkocht, tegen een prima prijs!
Ik zal haar aan iedereen aanbevelen.
Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt

Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt