Over Nivita Makelaars

Nivita Makelaars is opgericht door Nivita Parbhudayal die al ruim 15 jaar werkzaam is in de makelaardij. Met een leuke team begeleiden wij dagelijks kopers en verkopers bij een hele belangrijk beslissing in hun leven: een aankoop of verkoop. Wij hebben diverse kantoren in de Randstad, per locatie zijn wij kleinschalig en geven wij persoonlijke begeleiding aan onze klanten.

Nivita Makelaars heeft een missie. Wij willen klanten volledig ontzorgen bij de verkoop van hun huis of bij de aankoop van hun droomwoning. Een zeer tevreden klant, dat is onze ambitie en missie! Wij vonden en vinden nog steeds dat makelaarskantoren een veel betere service en nog meer persoonlijke begeleiding moeten bieden aan haar klanten.

Wij willen onze klanten kennen en daar nemen wij de tijd voor in een kennismaking. In iedere stap van de aankoop- en verkoop staan uw belangen voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Goed doel naar keuze

Wij willen ook onze bijdrage leveren aan een betere samenleving en beter milieu. Als jij Nivita Makelaars kiest als jouw aankoop- of verkoopmakelaar, doe je automatisch met mee met onze goede doelenprogramma. Van het door jou betaalde makelaarshonorarium gaat namelijk 5% naar een goed doel. Je mag zelf beslissen welk doel dit is, bijvoorbeeld een bepaalde stichting of hulporganisatie waar je affiniteit mee heeft. Zo kunnen wij samen iets terug doen.

Persoonlijk, ambitieus en samen sterk. Tot gauw,

Het Team van Nivita Makelaars

MEER WETEN

Bel of mail direct

Naam
Telefoonnummer E-mail adres
Deze site is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Voorwaarden en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt

Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de huizenmarkt